Wat doen wij - Warmhus

Warmhus
logo
Beleef het verschil
Ga naar de inhoud

Wat doen wij

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk contact

Wij begeleiden u graag tijdens het hele bouwproces van uw nieuwbouwwoning. Alles begint met persoonlijke aandacht en uw wensen vertalen naar een uniek ontwerp. Dat doen we gratis en geheel vrijblijvend.Bij ons is elke woning uniek. Vrijwel alles is mogelijk en kan aan uw wensen worden aangepast.  Onze architect kan u helpen om uw woonwensen te realiseren.


Wij kunnen het gemaakte ontwerp bij de gemeente indienen voor het zogenoemde vooroverleg. Zo weet u al na een paar weken of de gemeente uw ontwerp voor wat betreft de eisen van welstand aanvaardbaar vindt. We kunnen bij de diverse partijen een offerte aanvragen om voor u precies uit te rekenen wat uw nieuwbouwwoning gaat kosten.

Alle mogelijke opties met betrekking tot de (af)bouw van de woning worden met u tot in detail besproken. Wij kunnen u adviseren over het zo energiezuinig mogelijk maken van uw woning, het optimaliseren van het binnenklimaat en advies geven over de te kiezen materialen van uw woning.
Wij regelen voor u het gehele proces voor de aanvraag van een bouwvergunning en dienen deze voor u in bij de betreffende gemeente. Indien nodig overleggen wij namens u met de gemeente over het afgeven van de bouwvergunning.
Tijdens het bouwproces houden wij u precies op de hoogte van de vorderingen en bespreken met u het verdere verloop. U kunt met al uw vragen, ook tijdens deze fase, altijd bij ons terecht.  Wij voeren de regie over de bouw en bewaken de kwaliteit van de geleverde diensten door de diverse partijen.


Door onze persoonlijke aandacht voor uw project voldoet de woning  op moment van oplevering geheel aan uw wensen. Wij doen er alles aan om uw droomwoning te realiseren en u daarbij zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. Wij willen namelijk dat u duurzaam en comfortabel kan wonen in een sfeervolle woning.

woning opleveren
Milieu bewust
Bouw van een houten huis
Bouwproces
Eduard & Hendrien
Duurzaam
Bouwen
Bouwproces
Over ons
Logo Warmhus
Aletta Jacobshage 11 8302 ZZ Emmeloord
Telefoon (+31) 0527 - 616568
copyright Warmhus 2007 - 2020
Terug naar de inhoud