Technische informatie - Warmhus

Warmhus
logo
Beleef het verschil
Ga naar de inhoud

Technische informatie

Houtbeschermings producten.

Jotun Visir KlarJotun Demidekk Ultimate


Jotun (Demidekk) Ultimate is een hybride (combinatie alkyd/acrylaat), dekkende houtbescherming voor buiten die de houtnerf zichtbaar laat. Jotun (Demidekk) Ultimate is zowel toepasbaar op hout als op steenachtige ondergronden en is uitermate geschikt voor toepassing op houtrijke gevelelementen zoals bijvoorbeeld dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw en houtstapelbouw.
Voor meer informatie klik op de afbeelding.

Brilliant White
Jotun Demidekk Brilliant White

DEMIDEKK BRILLIANT WHITE is een watergedragen, dekkende houtbescherming (beits) voor buiten die de houtstructuur accentueert. Zowel toepasbaar op hout als op steenachtige ondergronden en is uitermate geschikt
voor toepassing op houtrijke gevelelementen zoals bijvoorbeeld dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw, houtstapelbouw en gevelbetimmering. De speciale formule garandeert een
extreem lage vuil aanhechting, waardoor het risico van vervuiling aan het oppervlak heel klein wordt. Witte kleuren blijven langer behouden. Bevat effectieve film conserveringsmiddelen die schimmelvorming tegen gaan. De
bindmiddel technologie in combinatie met speciale pigmenten beschermd het hout tegen zonlicht en geeft een goede water resistentie Voor meer informatie klik op de afbeelding.

Jotun Demidekk Ultimate HellmatJotun Demidekk Ultimate Hellmat


DEMIDEKK ULTIMATE HELLMAT is een watergedragen extra matte dekkende houtbescherming (beits) voor buiten die de houtstructuur accentueert. Zowel toepasbaar op hout als op steenachtige ondergronden en is uitermate geschikt voor toepassing op houtrijke gevelelementen zoals bijvoorbeeld dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw en houtstapelbouw. Voor meer informatie klik op de afbeelding.


Jotun Demidekk VinduJotun Demidekk Ultimate Vindu


Demidekk Ultimate Vindu is een watergedragen buitenverf met uitstekend kleurbehoud en een lange onderhoudsinterval. Uitermate geschikt voor houtwerken als ramen, deuren, kozijnen, dakgoten en andere buiten details. Het product bevat film conserveringsmiddelen die schimmels probeert tegen te gaan. Te gebruiken in een systeem met een Visir Primer. Voor meer informatie klik op de afbeelding.

Jotun Visir Klar
Jotun Visir Oljegrunning Klar

Visir Oljegrunning Klar is een speciaal waterresistente primer met speciale toevoegingen om bescherming te bieden tegen houtrot en schimmels. Het bindt losse houtvezels en zorgt voor een goede ondergrond voor het verdere verfsysteem. De speciale pigmentatie beschermt het hout tegen gevaarlijke UV-straling. Naast het stabiliseren van nieuw en/of onbehandeld hout impregneert de Visir Oljegrunning Klar zeer goed.Voor meer informatie klik op de afbeelding.

Jotun Terrasslasyr
Jotun Demidekk Terrasslasyr

Demidekk Terrasslasyr is een waterverdunbare transparante beits voor  geïmpregneerd hout. Het product is waterafstotend, voorkomt scheuren in het  hout en bevat bestanddelen tegen schadelijke effecten van UV licht, schimmels  en houtrot. Het product wordt typisch aanbevolen voor terrasvloeren,  tuinmeubelen en schuttingen waar een transparante, niet filmvormende  bescherming is gewenst. Voor meer informatie klik op de afbeelding.

Universol


UNIVERSOL

UNIVERSOL is niet schuimend en lost probleemloos alle an- en organische vervuiling op zonder dat het oppervlak hoeft te worden nagewassen. Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. UNIVERSOL is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen coatings.  Voor meer informatie klik op de afbeelding.
Pingo cleaner

Scano Pingo cleaner

Een universeel reinigingsmiddel voor schilderwerk en vloeren.
PINGO CLEANER is geschikt voor het ontvetten en reinigen van zowel houten oppervlakken als beton, asfalt of cement alvorens deze geschilderd worden.
Het verdient tevens aanbeveling schilderwerk éénmaal per jaar te wassen met water en PINGO CLEANER. Dit komt de duurzaamheid van schilderwerk ten goede.


Logo Warmhus
Aletta Jacobshage 11 8302 ZZ Emmeloord
Telefoon (+31) 0527 - 616568
copyright Warmhus 2007 - 2020
Terug naar de inhoud