Nieuw ontworpen houten woningen - Warmhus

Warmhus
logo
Beleef het verschil
Ga naar de inhoud

Nieuw ontworpen houten woningen

Woningen > Nieuw ontwerp
Uw persoonlijk ontwerp.

De indeling van de woningen op deze site zijn voorbeelden. Samen met onze ontwerper en onze (interieur) architect kunt u uw ideale woning of indeling voor uw woning maken.
Wij kunnen elk gewenst model voor u ontwerpen. Door onze persoonlijke benadering zijn wij ook de juiste partner voor het ontwikkelen van bijzondere woningen voor een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) of een "meer generatie" woning. Ook ontwerpen wij woningen die geschikt zijn voor het laten inwonen van (zorgvragende) ouders.
Wij denken graag mee over kleinschalige woonvormen waarbij de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.
Tiny

Deze bungalow heeft een bruto vloer oppervlakte van 75 m2. Geschikt voor één of twee persoons huishouden.  De keuken en woonkamer zijn aan de tuinzijde gesitueerd en zijn voorzien van grote ramen en tuindeuren. Er is één grote slaapkamer en een kamer die dienst kan doen als kantoor of logeerkamer. In de bijkeuken kan al het installatiewerk en wasmachine en wasdroger een plaats krijgen. Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie over deze woning.
Tiny
Esther

Deze woning heeft de mogelijkheid voor een gastenverblijf of aanleunwoning aan de achterzijde. De woning is ook geschikt voor percelen die aan één of twee zijde grenzen aan een minder fraai uitzicht. De woonkamer is voorzien van een vide zodat er een zeer ruimtelijk effect ontstaat.  In deze woning zijn volop mogelijkheden voor slaapkamers en badkamers op de begane grond.Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie over deze woning.
Esther voorzijde
Charlotte

Een karakteristieke woning met slaapkamer en badkamer op de beneden verdieping.
Op de verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en een badkamer.
Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie over deze woning.
Houten woning met verdieping
Jeanette

Moderne bungalow met houten gevels gecombineerd met stuc gevels.
Het gemak van alles op één verdieping. Met voldoende lichtinval door de grote ramen.
Deze bungalow biedt u tevens nog de optie om een verdieping te realiseren.
Klik hier voor meer informatie over deze woning op de afbeelding hiernaast.

bungalow met hout en stuc gevel
Ilse

Deze (vakantie)woning heeft een compact vloeroppervlak, maar biedt ondanks dat toch veel mogelijkheden. De buitenkant heeft een Zeeuws accent door de donker gekleurde gepotdekselde houten planken. Klik hier voor meer informatie over deze woning op de afbeelding hiernaast.
Houten woning of vakantiewoning
Logo Warmhus
Aletta Jacobshage 11 8302 ZZ Emmeloord
Telefoon (+31) 0527 - 616568
copyright Warmhus 2007 - 2020
Terug naar de inhoud