Installatie - Warmhus

Warmhus
logo
Beleef het verschil
Ga naar de inhoud

Installatie

Voor de verwarming kan gebruik worden gemaakt van een water warmtepomp. Deze warmtepomp (met gesloten collector) heeft een rendement van 600 %. Dit betekent dat voor elke kWh die de pomp verbruikt aan elektriciteit, er 6 kWh aan warmte wordt geproduceerd. Zie voor meer informatie over warmtepompen www.warmtepomp-info.nl.
Het gebruik van een hout- of palletkachel kan ook bijdragen aan de verwarming van de woning.
Door gebruik te maken van een mechanische balansventilatie met warmte terugwinning (tot 90 % van de warmte van de af te voeren lucht wordt teruggewonnen en afgegeven aan de verse in te voeren buitenlucht), kan de behoefte aan verwarming nog verder worden terug gedrongen.
Om de behoefte aan elektriciteit terug te dringen kan men gebruik maken van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn bij uitstek geschikt om een woning op een milieuvriendelijke manier energieneutraal te maken.

Verwarmind
Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat in principe uit vier hoofdcomponenten: de zonnecollector, een opslagvat voor warmwater(de boiler), een elektronische sturing en een pomp. Het spreekt vanzelf dat de inhoud van de boiler groot genoeg moet zijn om voldoende warm water te bevatten voor uw huishoudelijk gebruik. U kunt baden en/of douchen, schoonmaken en afwassen met het door uw zonneboiler opgeslagen warm water. Wij vertellen u graag meer over deze betaalbare manier van verwarming. U kunt ook kijken voor meer informatie op www.rivusol.com.

zonnepanelen
Logo Warmhus
Aletta Jacobshage 11 8302 ZZ Emmeloord
Telefoon (+31) 0527 - 616568
copyright Warmhus 2007 - 2020
Terug naar de inhoud