Duurzaam - Warmhus

Warmhus
logo
Beleef het verschil
Ga naar de inhoud

Duurzaam


Verantwoord wonen

planten
Wij leven van de natuur en de natuur leeft van ons.Wij zijn niet de enige leverancier van houten woningen, maar wel de enige die continu werkt om de beste leefomstandigheden te realiseren.
In onze huizen moet men veilig, gezond en duurzaam kunnen wonen. Daarom gebruiken wij uitsluitend materialen die zonder bezwaar bij de fabricage gebruikt kunnen worden.
Hout is het enige basismateriaal wat je kunt gebruiken van de aarde dat weer opnieuw groeit en meehelpt om kooldioxide in de lucht te verminderen.
Door gebruik te maken van hout helpen we het broeikaseffect te verminderen.
Hout is het sterkste materiaal in de wereld in verhouding tot z'n gewicht. De structuur is licht, dat maakt een houtskelet woning tot een veilige en zekere investering voor het leven.
Hout leeft en geeft een vriendelijk gevoel. In een houten woning onstaat een goed leefklimaat, d.w.z. een goede balans tussen vochtigheid en frisse lucht. Denk aan kinderen die veel van hun tijd in huis spelen, slapen en studeren. Wij geloven dat we hen de beste start in hun leven geven door ze te laten opgroeien in een gezonde en mooie woning van Warmhus.


Voor nog meer duurzaamheid kunt ook kiezen voor de KlimatSmart optie. Door voor deze optie te kiezen kunt u het energieverbruik met 50% verminderen ten opzichte van een Low Energy woning! De uitstoot van kooldioxide kan met meer dan 30% worden teruggedrongen.
Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie over de KlimatSmart optie.

KlimatSmart
Eduard & Hendrien
Bouw van een houten huis
Bouwproces
Aandacht
Bouwen
Bouwproces
Over ons
Werkwijze
Logo Warmhus
Aletta Jacobshage 11 8302 ZZ Emmeloord
Telefoon (+31) 0527 - 616568
copyright Warmhus 2007 - 2020
Terug naar de inhoud